Så här ser vi på vänskap. Och kommunikation.

Dina vänner ställer upp.

Vi tycker att det är viktigt att finnas nära till hands, och att våga vara ärliga. Det är så vi får våra vänners förtroende, en förutsättning för att kunna göra verklig nytta.

 

Dina vänner förstår dig.

Engagerande kommunikation skapas från starka idéer som bygger på relevanta insikter om kunder, kunders kunder och den värld vi lever i just nu. Det kräver engagemang och affärsförståelse.

 

Dina vänner gillar att överraska dig.

Vi har för vana att skapa idéer som funkar i de flesta sammanhang och över tid. Stora idéer som kan skalas upp och ner. Får det dig att tappa hakan blir vi lite extra glada.

Dina vänner finns alltid nära till hands.

Du hittar Dina vänner på Kungsgatan 4, granne med nya Domkyrkoforum i centrala Lund. Vi gillar besök. Hör av dig så bjuder vi gärna på en kopp kaffe och pratar kommunikation. Eller bara kika förbi om du är i krokarna. Välkommen!

Ditt namn *

Din epost *

Ditt meddelande *

* Fälten är obligatoriska

Anders Svensson, Art Director
anders@dinavanner.se
0708-15 77 57

Jesper Yngvesson, Copywriter
jesper@dinavanner.se
0705-23 93 43

Reklambyrån Dina vänner
c/o Södra Esplanaden – kreativ studio
Kungsgatan 4, 223 50 Lund

Följ oss på Facebook

SÖDRA ESPLANADEN – KREATIV STUDIO

Dina vänner är en del av Södra Esplanaden – kreativ studio i Lund. Södra Esplanaden är en arbetsplats för engagerade företag som på olika sätt arbetar med kommunikation. I huset har vi nära samarbetspartners som: webbdesigners och webbutvecklare, pr-konsulter, grafiska formgivare, illustratörer och skribenter. Vi är vana vid att arbeta tillsammans och kan med gemensamma krafter ta större grepp om våra kunders kommunikationsbehov.